tiistai 1. joulukuuta 2009

Tomaattikastiketta

Koska hovikuvaajani Sanna ei päässyt paikalle on kuvat taas mitä on, mutta ruoka oli ihan siedettävää. Arvosana ihan siedettävää selitetään sillä että mä en ole oikein papuihmisiä, mutta koska mummo on rakkaudella papuja kasvattanut niin minähän syön. Ja pitäähän ihmisen tässä iässä osata papuja syödä, ja kun ei osaa niin opetellaan!

Yksinkertaisesti pannulle vaan heitin pari sipulia, muutama valkosipulin kynsi löysi tiensä sinne myös, pari ruokalusikallista rypsiöljyä, purkillinen tomaattimurskaa ja sitten nämä mystiset pavut, jotka majailivat pakkasessa esikeitettynä. Maustettiin timjamilla ja basilikalla.



Jälkiruuaksi sitten ..hmmmh suklaatorttuja...? voiko niitä sanoa tortuiksi kun ei ole sakaramuotoa? Joka tapauksessa tässä yksinkertaisesti käytetty vegaanisia torttutaikinalevyjä sekä pirkan luomu tummaa suklaata. :)



Tässä vielä kuva purkeista mistä eilen kirjoitin, ne löysivät paikan keittiössä, täytteeksi saivat papuja, ja yhteen tuli keksejä ja yhteen manteleita. Sitten kun vielä muistaisi missä on mitäkin. :)

2 kommenttia:

  1. Majaileekohan niitä mystisiä papuja miunkin pakkasessa???siis onko mummolta?

    VastaaPoista
  2. No niinhän tuossa lukee, että mummon kasvattamia papuja. :)

    VastaaPoista