perjantai 7. toukokuuta 2010

Kesäkengät

Tänään suunnattiin keskustaan heti aamupalan jälkeen. Ensin suunnattiin stockkalle vaikka meitä oli peloteltu että siellä on kamalia mummoja jotka tönii eivätkä väistä, en tiedä johtuiko aikaiseseta ajankohdasta vai mistä mutta mummoja ei näkynyt. Ja hyvin löydettiin lastenkenkä osastolle, saatiin palvelua heti kun pyydettiin ja mukava myyjä neuvoi miten valitaan oikea kenkä ja vartti myöhemmin oltiin ulkona täydellisten tossujen kanssa! Kaupassa Menninkäinen jo tepasteli kengät jalassa joten ei kovin huonolta voi jalassa tuntua.

Sitten suunnattiin katsastamaan GLOBE HOPEn uusi myymälä oltiin sielläkin 9minuuttia aukeamisen jälkene joten kauheeta ryysistä ei ollut. Pieni paikka, ja luulen että siellä voisin käydä noutamassa netissä etukäteen valitsemani tuotteet mutta muuten ei houkutellut ostamaan, en tiedä.

Vielä viimeiseksi mentiin ihan vain sovittamaan kenkiä Aleksi 13, Menninkäinen nukahti rattaisiin tässä vaiheessa ja äiti sai miettiä sovittaa ja tuumailla kunnes kohtasin täydellisen parin ja soitin muutaman puhelun hoitaakseni tililleni rahaa ja poistuin salamarakkauteni kanssa kadulle. 



Hinta oli kyllä hurja, mutta kun seinällä oli lappu että tänään kaikki kengät ja laukut -20% ja El naturalistat on olleet ostolistalla pitkään, liian pitkään niin miksen olisi näitä kotiuttanut. Selityksen makua, ehkä. Mutta kai sitä saa tarpeeseen kengät ostaa, minä kun olen viime kuukaudet kävellyt Reino-tossuilla, ei siinä että reinoissa jotain vikaa olisi. Varsin loistavat menopelit ja hintakin olit hurjat kolme euroa kun ne ostin. Niitä on rakkaudella korjattukin jo kerran. Ja uudet ostan heti kunhan vaan halvalla saan.


Ja taas peräänkuulutetaan asioita, täällä olisi tarvetta sukkiksille tai legginseille. Sellaiset matalamalliset, joissain kaupoissa lasten osastolla saa sukkiksia kokoon 170 asti jotka sopii mulle, mutta niissä on korkea vyötärö, ja se ei käy! Ja sitten sitä aurinkoa ja lämmintä ilmaa niin minä kirmaan mekko päällä pihalle.

3 kommenttia:

  1. On kyllä hyvännäköiset kengät : )

    VastaaPoista
  2. Kivanoloinen blogi, laitoin itteni lukijaksi. :) Tarkoitus olisi aloittaa itsekin blogitouhu, kunhan saan aikaiseksi. Moikka! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentista ja tervetuloa lukijaksi! :)

    VastaaPoista